METALFORG-TEC Kft.

"Ha egy rendkívüli gépipari berendezésre vagy alkatrészre van szükségünk, ráadásul nagyon sürgősen és jó minőségben, akkor a METALFORG-TEC Kft-hez fordulunk."
~ Német Vevőnk, Beszerzési Osztály Vezetője

Bemutatkozunk

METALTEC Kft. - A kezdet

A METALTEC Kft. 1996-ban alakult, mint az alumíniumipar számára célberendezéseket gyártó, valamint technológiai rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozó mérnöki iroda. A cég tevékenységének döntő része a világpiacon meghatározó szerepet betöltő német alumíniumipari gépgyártó vállalatok számára egyedi gépek tervezése és Magyarországon történő kivitelezése volt. A METALTEC Kft. működése során jelentős üzleti kapcsolatokra tett szert német gépgyártó vállalatokkal és a METALFORG-TEC Kft. megalakulásáig beszállítókkal végeztette gyártási megbízásait.

A METALFORG-TEC Kft. leányvállalat létrehozásának a célja a megnövekedett megrendelésállomány rugalmas és megbízható kiszolgálása volt. A leányvállalat megalakulásától kezdve a gyártmányok döntő többsége a cég saját üzemében készül.

A METALFORG-TEC Kft. jelene

A METALFORG-TEC Kft. 2011. decemberében alakult, mint a METALTEC Kft. leányvállalata. Az első három éves együttműködés során bebizonyosodott, hogy hatékonyabban és gazdaságosabban tudunk működni, ha a két cég tevékenységét összevonjuk. Ezért a két cég 2015. január 1-től összeolvadt és ettől az időponttól a METALFORG-TEC Kft. néven végzi tevékenységét.

Cégünk jelenleg 1600 m2–es üzemcsarnokban és 200 m2-es irodában 35 főt foglalkoztat - gyártmányaink 97%-a exportra készül.

Amiért a METALFORG-TEC Kft. partnerei cégünket választják

A METALTEC Kft. régi partnerei továbbra is a fő megrendelőink közé számítanak, hiszen a megszokott jó minőséget, a pontos határidőre történő szállítást a METALFORG-TEC Kft. ugyanúgy biztosítja. Cégünk új vevőit is sikerült meggyőznünk megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és a folyamatos jó minőségről.

Büszkék vagyunk arra, hogy vevőink a látogatások, illetve minősítések során a legmagasabb beszállítói kategóriába sorolnak bennünket, és elismerésüket fejezik ki magas színvonalú munkánkért.